MOKSIE DJARIE

Blijf in smaak met onze maandelijkse update

November

Iedereen komt aan zijn trekken

Onze menukaart is vernieuwd! Een aantal van je favorieten is gebleven, maar laat je ook verleiden door nieuwe gerechten uit de Surinaamse keuken!

Bij de samenstelling van de menukaart hebben we aan iedereen gedacht. Een vast nieuw item op de kaart is bijvoorbeeld de overheerlijke Soep van de week, smakelijk en rijk gevuld. Puur genieten op elk moment van de dag! Wil je vegetarisch eten, dan vind je op de kaart vleesloze gerechten, maar in alle opzichten compleet van smaak. En ook aan de verwende eters is gedacht. Probeer bijvoorbeeld eens de Vegetarische roti of de Pittige garnalen in ketjap met groenten. Hiermee stap je regelrecht in de ultieme Surinaamse beleving.

Win een hoofdgerecht

De ijscokar staat nog bij ons voor de deur, maar nu de herfst in het land is, fungeert deze vooral als fotomodel. Want vanaf nu maak jij – met een foto van jezelf en de ijscokar – kans op een dinerbon!

De spelregels zijn eenvoudig. Maak een aantrekkelijke foto van jezelf én de ijscokar en plaats deze op Facebook met Moksie Djarie in de hashtag. Aan het eind van de maand worden alle foto’s beoordeeld door een deskundige jury en wordt de mooiste foto beloond met een gratis hoofdgerecht voor een persoon. Zo makkelijk kan het zijn om een avondje uit te verdienen!

GERECHT VAN DE MAAND

HERI HERI met bakkeljauw

Traditioneel creools gerecht uit de Surinaamse keuken van cassave, zoete- aardappel, banaan en heerl

€ 10,-

TIME FOR LUNCH

Uit lunchen is HOT! Wat is er immers leuker dan de dag onderbreken met een smakelijke time-out?

Vanaf 10 november
Ook bij Moksie Djarie houden we van de lunch. Daarom vind je op onze kaart de meest heerlijke lunchgerechten. Maar vanaf 20 oktober worden deze nóg aantrekkelijker door speciale aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tweegangenlunch? Te beginnen met een heerlijke soep en vervolgd door een bijzondere Surinaams belegde broodje?

Houd onze website in de gaten en kom ook voor je broodnodige break naar Moksie Djarie!

EEN AVONDJE SURINAAMS LEKKER ETEN?

Regel het op www.moksiedjarie.nl

Op onze vernieuwde website is het gemakkelijk keuzes maken. Dat begint bij het heldere overzicht van onze overheerlijke gerechten. Maar het is ook de plek waar je je tafeltje reserveert.

De plek waar je aangeeft dat je je diner komt afhalen of liever laat thuisbezorgen. Je regelt het allemaal op moksiedjarie.nl!

Kortingscode Moksie Djarie

Speciaal voor jou een kortingscode van 10%

Jij-bent-een-10

Geldig tot 30 december 2021
alleen te gebruiken bij online afhalen en bestellen
Niet te gebruiken met andere acties
Winkelwagen